Bogdan Obradović: Kirjos pokušava da bude mangup, ali Novak će mu pokazati kako izgleda pravi mangup!


IZVOR: M.STEFANOVIĆ - V.PETROVIĆ - 10.07.2022 | 04:15


Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije u razgovoru za naš portal izneo očekivanja pred finale današnjeg Vimbldona između Srbina i Australijanca.

Foto: Tanjug
Bogdan Obradović: Kirjos pokušava da bude mangup, ali Novak će mu pokazati kako izgleda pravi mangup!

Novak Đoković danas od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Nika Kirjosa.

Odavno je poznato kako se Australijanac ponaša na terenu, da izigrava mangupa na svakom koraku, a o njegovom ponašanju pred meč sa Srbinom, protiv kojeg ima dve pobede iz isto toliko mečeva, za Republika.rs govorio je Bogdan Obradović, bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

- Kirjos pokušava da bude mangup, ali on ne zna šta su pravi mangupi. Oni odrastaju na beogradskom asfaltu i gledaju derbi Zvezde i Partizana. Međutim, Kirjos se trudi da bude poseban i drugačiji, a Novak je prepoznao tu njegovu crtu i poštuje je. Svakako će Novak pokazati Kirjosu kako izgleda pravi mangup - istakao je Obradović.

Naš sagovornik smatra da njegovog bivšeg pulena ne zanima novac, već da iz drugih motiva juri sedmu titulu na Grend slemu u Londonu.

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

- Novak će dobiti, maksimalno je motivisan, a učešćem na turniru pokazao je da ne teži evropskim vrednostima, kao što je novac, već da igra iz ljubavi i da su njegov motiv čast, država i majka. Ne opterećuje se bodovima i sličnom, samo želi da uživa u igri i zabeleži novu pobedu i ja se nadam da će tako i biti - zaključio je Bogdan.

BONUS VIDEO