Veliki povratak našeg šampiona: AJDE, NOLE, ZGAZI IH SVE!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 29.12.2017 | 06:11


Imperija uzvraća udarac! Novak Đoković se danas (oko 16.00) vraća tenisu posle gotovo šest meseci pauze zbog povrede lakta.

Foto: Tanjug/AP

Konačno smo dočekali povratak Đokovića na teren

Najboljem srpskom teniseru rival na egzibicionom Mubadala turniru u Abu Dabiju će biti Španac Roberto Bautista Agut, koji je savladao Andreja Rubljeva sa 2:0.

Tim: Novak će biti opasniji nego pre, može da se vrati kao Federer i Nadal

Biće mu to dobra provera stanja u kojem se nalazi povređeni lakat pre nego što ode u Dohu da brani titulu i 250 ATP bodova, ali i započne povratak u sam vrh muškog tenisa, na koji kreće sa 12. mesta. Sve sa ciljem da se dobro spremi za Australijan open. Nole je svestan svojih grešaka, kaže da je naučio lekciju i uverava da može ponovo biti onaj stari, koji je gazio redom, čak i Rodžera Federera i Rafaela Nadala. To smatraju i brojni rivali, a poslednji koji mu je dao podršku je Austrijanac Dominik Tim.

12. mesto na ATP listi zauzima srpski teniser

- Svi znamo za šta je Ðoković sposoban. Ako je rešio problem sa povredom, biće opasniji i bolji jer se odmorio. Svi jedva čekaju da vide kako će igrati. Novak je jedan od najvećih sportista svih vremena. Od njega možemo očekivati rezultate kao od Rodžera i Rafe posle povratka. Niko osim njih trojice nije sposoban za to. Biće uzbudljiva godina - istakao je Tim, deleći mišljenje većine ljubitelja tenisa širom sveta.