NOVAČE, MARŠ KUĆI: Skandalozna PRETNJA upućena Đokoviću, Srbin na ŽESTOKOM udaru!


IZVOR: Republika - 20.02.2022 | 09:19


Nastavljaju se skandalozni napadi na Novaka Đoković.

Foto: Tanjug/AP
NOVAČE, MARŠ KUĆI: Skandalozna PRETNJA upućena Đokoviću, Srbin na ŽESTOKOM udaru!

Novak Đoković je u nedavnim intervjuima izjavio da je spreman da propusti najveće turnire, ukoliko uslov za učestvovanje na njima bude obavezna vakcinacija.

Zbog izrečenog stava najbolji teniser sveta nalazi se na meti mnogih, a poslednji u nizu onih koji su ga napali jeste bivši italijanski teniser Adrijano Panata.

On smatra da bi Novaku trebalo zabraniti da učestvuje na Mastersu u Rimu, iako su iz Ministarstva sporta Italije poručili da će Đokoviću biti dozovljeno da igra na turniru, iako nije vakcinisan.

Foto: Tanjug/AP

- Moje lično mišljenje o Đokoviću se ne menja i ponavljam ga i sada. Što se mene tiče, ili će se vakcinisati ili će mu biti bolje da ostane kod kuće. Naravno, ja ništa ne odlučujem, ali pravila turnira moraju biti u skladu sa italijanskim zakonima. Ukoliko zakon to dozvoljava, onda može da igra - rekao je on za italijansku agenciju Adnkronos.

Panata je kao primer uzeo Australijan open.

- Australijan open, na primer, je bio sjajan turnir, iako na njemu nije bilo Novaka Đokovića. Isto je i sa Mastersom u Rimu, koji će biti veoma uspešan, čak iako on ne bude igrao.

Panata je nekadašnji Grend slem šampion, koji je u prošlosti često kritikovao Novaka Đokovića, a sve zbog toga što mu je Rodžer Federer omiljeni teniser.

BONUS VIDEO: