MRAČNA TAJNA PORODICE ĐOKOVIĆ! Dijana krivi Jelenu za Novakove probleme!?


IZVOR: Republika - 20.01.2022 | 08:45


Dijana Đoković, Novakova majka, za sve što se dešava njenom sinu krivi snaju Jelenu.

Foto: Starsport, Profimedia
MRAČNA TAJNA PORODICE ĐOKOVIĆ! Dijana krivi Jelenu za Novakove probleme!?

Majka najboljeg tenisera na svetu, Dijana Đoković, smatra da je za probleme njenog sina kriva snaja Jelena! Majka i supruga svetskog broja jedan već godinama nisu u dobrim odnosima, i to je do te mere izraženo, da više ne može ni da se sakrije.

Novakova supruga Jelena nije bila uz njegove roditelje Dijanu i Srđana i brata Đorđa, kada su organizovali proteste podrške, što je jasan pokazatelj da među njima postoji sukob, piše "Stori". 

Ovaj beogradski magazin u tekstu pod naslovom "Jelena i Dijana Đoković, sukob se više ne može sakriti", piše da Jelena nije bila uz Dijanu i Srđana, što znači da se ne slaže sa stavovima koje su Novakovi roditelji iznosili na konferencijama i tokom protesta.

- Ovo nije bio stres samo za Novaka. Psihološke posledice za sve one kojima je stalo do njega morale su se pojaviti i nemadovoljno dobrog razloga da zabrinute supruga i majka ne budu jedna uz drugu. A sva je prilika da nisu bile. To se najbolje pokazalo pred čitavim svetom, kada su Noletovi majka, otac, brat i stric organizovali protest podrške u Beogradu, a Jelena im se nije pridružila. Ona je morala da bude tamo ukoliko se slaže sa Dijanom i Srđanom. Što znači da se ne slaže - navodi se u "Storijevom" tekstu.

Dalje se navodi da se Dijana nikada nije slagala sa Novakovim načinom života, koji se promenio od kada je sa Jelenom.

- Priče o tome kako Novakova supruga Jelena i majka Dijana ne slažu podgrejane su u najtežim danima za ovu porodicu. Drama oko australijske vize samo je podsetnik za sve ono što je između Jelene i Dijane tinjalo odranije. Novakova majka se nikada nije slagala s njegovim životnim stilom otkako je upoznao Jelenu. Oni koji kritikuju njegov stav o vakcinama, čak se pitaju gde je moguće da ga je izgradio. Pored supruge, roditelja ili sasvim trećih faktora? - navodi se u tekstu.