CEO SVET NAM SE SMEJE U LICE: Jedva su dočekali da OPLETU po Srbiji!


IZVOR: Republika - 04.12.2021 | 12:35


Poraz selekcije Srbije od Hrvatske odjeknuo je širom sveta, a naročito u Španiji, u čijoj je prestonici meč i odigran.

Foto: Tanjug/AP
CEO SVET NAM SE SMEJE U LICE: Jedva su dočekali da OPLETU po Srbiji!

Španski mediji su začuđeni činjenicom da naša selekcija nije prošla u finale, s obzirom da ima najboljeg igrača u istoriji tenisa - Novaka Đokovića! Ipak, Noletu je falila podrška tokom čitavog toka turnira...

- Pavić i Mektić su okončali Đokovićev san i odveli Hrvatsku u finale. Uvek postoji prvi put. Hrvatska, koja nikad nije pobedila komšije iz Srbije, osetila je ukus pobede u ključnom trenutku, u polufinalu turnira. Đokoviću ovog puta nije imao ko da asistira. Tenis je individualni sport, ali u glavnom takmičenju reprezentacija, tim mnogo znači - stoji u analizi čuvene "Marke", koja podvlači:

Srbi imaju najboljeg u istoriji ali ništa više. To se pokazalo u prethodnim mečevima, a potvrdilo u polufinalu.

U sličnom tonu pišu i ostali mediji na Pirinejima.

"Mundo Deportivo" prenosi da se "Đoković nasukao igri parova", dok je "El Pais" konstatovao da je "Broj jedan sa Krajinovićem popustio pod moćnim parom rivala".

Foto: Tanjug/AP

Španci grme - Srbi nemoćni pred Pavićem i Mektićem

Podsetimo, Hrvati čekaju nedeljno finale u kome će se za titulu nezvaničnog prvaka sveta boriti sa boljim iz duela Rusija - Nemačka. Ipak, komšije imaju minimalne šanse za osvajanje popularne "Salatare", o čemu više možete da pročitate OVDE.

BONUS VIDEO