KAKO JE NIJE SRAMOTA? Jelena ŠOKIRALA: Šta god da uradi Đoković ne može da se meri sa Federerom i Nadalom!


IZVOR: Republika - 22.06.2021 | 14:39


Trka za titulu najboljeg tenisera svih vremena i dalje traje, neki su već prerano Rodžera Federera proglasili za GOAT-a, ali najviše se pitaju Novak Đoković i Rafael Nadal.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković , Rafael Nadal i Rodžer Federer

Posle Đokovićevog osvajanja Rolan Garosa mnogi smatraju da je Srbin u najboljoj poziciji iako ima jednu Gren slem titulu manje od dvojice velikih rivala.

Međutim, ruska teniserka Jelena Vesnina, nekada 13. teniserka sveta, koja podržava Rodžera Federera i kome se divi već godinama unazad smatra da Đoković nikada neće moći da se meri sa Švajcarcem i Špancem!

- Da, deluje da Novak ima šansu da prestigne Rodžera Federa i Rafaela Nadala? Da li će imati više grend slem titula i od Serene koja je na 23? Možda, imam poštovanje prema Đokoviću i Nadalu, ali je za mene Federer najveći svih vremena- rekla je Jelena Vesnina.

Foto: Tanjug/AP

Teniserka koju je Federer "kupio" svojim šarmom na Vimbldonu pre četiri godine objasnila je da šta god Đoković uradi - neće promeniti njeno mišljenje.

- Obožavam Rodžera kao tenisera. Ako Novak bude imao najviše grend slem titula i osvoji Olimpijske igre - približiće se Federeru koji to nema, ali mislim da kod navijača nikada neće imati tu ljubav i podršku kakvu imaju Federer i Nadal- zaključila je Vesnina.

Podsetimo da Đoković ima bolji međusobni skor sa Nadalom i Federerom, da je proveo najviše nedelja na vrhu ATP liste i da drži mnogobrojne rekorde, ali izgleda da mu teniska javnost neke stvari nikad neće oprostiti!