Od proseka napravila šampiona: BUGARSKI TENISER SE PREPORODIO SA PRELEPOM NIKOL!


IZVOR: Republika - 21.11.2017 | 15:25


Šta žena može da učini od čoveka, najbolje se vidi na primeru bugarskog tenisera Grigora Dimitrova. Doskora 40. teniser sveta na ATP listi doživeo je pravu renesansu u karijeri, pošto je ušao među 10 najboljih igrača sveta, a šlag na tortu bilo je osvajanje Mastersa u Londonu za vikend pobedom nad Davidom Gofanom u finalu.

Foto: Tanjug/AP

Prelepa Nikol je od Dimitrova napravila pravu zver

Bugarski teniser Grigor Dimitrov (26), tu nema nikakve sumnje, sija od sreće, što na terenu, što van njega. Naime, u finalu londonskog Mastersa u nedelju je pobedio Belgijanca Davida Gofana 7:5, 4:6 i 6:3 i tako postao prvi debitant nakon Aleksa Koreje koji je u prvom nastupu odmah osvojio završni Masters.

Grigor je na ovaj način osvojio 1500 bodova što ga je gurnulo na treću poziciju ATP tabele, a zaradio je i maksimalnu nagradu od 2,5 miliona dolara.

Međutim, šta je pozadina ovog uspeha Dimitrova na teniskom terenu. Rad, treninzi, odricanje? Dobro, i tu leži razlog, ali čini se da Grigoru dodatnu snagu daje njegova izabranica srca, atraktivan Nikol Šerzinger.

Prelepe američka pevačica i glumica se zabavlja sa Bugarinom od početka 2016. i to je jedan od velikih razloga zašto je Dimitrov toliko uznapredovao. Uz to, Grigor je poznat kao veliki zavodnik među kolegama teniserima - pre Nikol zabavljao se i sa Marijom Šarapovom.

Nikol je pre ovoga imala vezu sa F1 vladarom Luisom Hamiltonom. Ta žena stvarno zna da prepozna pobednika, a Dimitrov je, u to više  nema sumnje, trenutno na sedmom nebu.

 

About last night...

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Nov 12, 2017 at 10:06am PST

 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Aug 15, 2016 at 2:57am PDT

 

From Russia with Love ?

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Mar 18, 2017 at 8:49pm PDT