DRAMA NEKADAŠNJE TENISERKE: Srpkinji pozlilo, hitno prebačena u bolnicu!


IZVOR: Republika - 18.01.2019 | 12:35


Naša nekadašnja teniserka Jelena Dokić morala je da tokom rada kao stručni konsultant na Australijan openu hitno potraži lekarsku pomoć jer joj je pozlilo.

Foto: Tanjug/AP

Jelena Dokić

O tome je javnost obavestila putem Instagrama, i to uz fotografiju iz bolnice i sledeće pojašnjenje šta joj se, zapravo, poslednjih dana dešavalo:

- Evo gde sam poslednja tri dana, u bolnici. Obično ne objavljujem ovakve stvari na internetu, ali sam pomislila da bi ovo mogla, jer na Instagramu obično vidite nekakav glamur, ne uvek i realnost. Nema tu uvek prave slike o tome šta se sa nekim zapravo dešava i zato je važno da se ta druga strana takođe prikaže. 

Mnogo sam radila u poslednje vreme, naročito u ovih nekoliko meseci, i nažalost 'zakačila' me je stvarno teška prehlada i upala pluća, a u ponedeljak i potpuna iscrpljenost. Morala sam da provedem nekoliko dana u bolnici, ali sada sam daleko bolje, vraćam se da radim na Australijan openu.

Svima vama imam samo da poručim - pronađite vremena za sebe, napunite baterije svoje ponovo. Pazite na sebe. Hvala medicinskom osoblju Australijan opena, svima u bolnici koji su me pazili ovih dana i trudili se da se što pre oporavim i vratim na noge - poručila je Jelena Dokić.