"Hteo je DA MU ODSEČE PENIS, ali je onda pogledao telefon i PREREZAO MU GRLO": Isplivali novi detalji brutalnog ubistva fudbalera!


IZVOR: Republika - 15.11.2018 | 10:52


Danima nakon monstruoznog ubistva brazilskog fudalera Daniela Koree Freitasa bura se ne stišava. Pojavile su se nove informacija vezane za ovaj nezapamćeni slučaj.

Foto: twitter.com/rwade300

Policija Brazila

Policija je nedavno uhapsila biznismena Edsona Britesa mlađeg koji je priznao ubistvo i sve obrazložio činjenicom da je Korea hteo da mu siluje ženu, a španska "Marka" je nedavno došla do novih detalja.

Detalja koji uključuju trojicu svedoka koji su imali usaglašenu priču, a iz koje se vidi da Brites najpre nije hteo da ubije Koreu.

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra...U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela - rekao je Brites posle hapšenja.

Foto: youtube.com/Tuitealo

Fotografije koje je ubica pronašao u telefonu žrtve

Njegovu priču potvrdila je i ćerka Alana posle čijeg rođendana se sve i dogodilo, dok je jedan od svedoka do tančina objasnio policiji kako je Korea ubijen.

- Edison je otvorio vrata prtljažnika i iznenada je zaklao Koreu. To nije bila ideja. Najpre je samo hteod a mu odseče penis i ostavi ga da visi naglavačke, ali je onda na telefonu video fotografije svoje supruge i fudbalera koje su vrlo brzo postale viralne.

Brites je posle ubistva tražio od prijatelja da mu pomognu u rešavanju tela, ali su oni to navodno odbili. Zatim je sam otišao i bacio tel u napušten deo grada gde su isto i pronašli.

Foto: Tanjug/AP

Brazilska policija

Što se tiče fotografija koje su i ''došle glave'' Korei, one su se na internetu pojavile nakon što je nesrećni fudbaler sam slao fotke nekome.

A na njima se videlo kako leži pored Britesove supruge. Kao i poruka do koje je policija došla, a na kojoj je pisalo: Želim da pojedem majku slavljenice!