BOBI I NASTASIĆ KOD ŠARIĆEVOG SINA NA ROĐENDANU!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 22.05.2018 | 05:21


Rođendan iz snova proslavio je Mateja Šarić, sin kontroverznog crnogorskog biznismena Duška Šarića, minulog vikenda. Osim porodice, brojnih prijatelja drugara i drugarica, na žurki Šarićevog naslednika potpuno neočekivano "pojavila" su se dvojica naših uglednih sportista - Boban Marjanović i Matija Nastasić.

Foto: instagram.com

Bobi Marjanović

DIV SE OGLASIO

Košarkaš Los Anđeles Klipersa i štoper Šalkea uveličali su dečji rođendan uključivši se putem video-bima i tako Mateji čestitali rođendan i poželeli mu sve najbolje.

- Mateja legendo, srećan rođendan i želim ti puno sreće - glasila je čestitka srpskog diva visokog 222 centimetra, nakon čega je usledila cika i vriska prisutnih mališana, kao i gromoglasan aplauz odraslih.

Foto: instagram.com

Matija Nastasić
PONOSNA MAJKA

Matija Nastasić imao je sličnu poruku za malog Šarića, a snimke je na društvenim mrežama objavila njegova majka inače bivša žena Duška Šarića Svetlana Ceca Dimitrić. Osim sina Mateje, Ceca i Duško imaju i ćerku Dariju.

- Želim ti sve najbolje, srećan rođendan - naveo je Nastasić, čiji je nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog meseca pod debelim znakom pitanja zbog povrede ligamenata kolena.

Duško Šarić je brat optuženog narko-bosa Darka Šarića, a Duško je takođe bio na optuženičkoj klupi zbog pranja 19,3 miliona evra, ali ga je 1. aprila 2018. godine Vrhovni sud u Podgorici oslobodio.