RONALDO NAPRAVIO HAOS! Kristijano za 8.000.000 evra kupio auto od HRVATA, pa izazvao DELIRIJUM! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.03.2023 | 10:36


Ulice Madrida su "gorele".

Foto: Printscreen/Twitter
RONALDO NAPRAVIO HAOS! Kristijano za 8.000.000 evra kupio auto od HRVATA, pa izazvao DELIRIJUM! (VIDEO)

Kristijano Ronaldo jedan je od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, a njegovo ponašanje van terena često je pod lupom javnosti.

Portugalac se ponovo našao u centru pažnje kada je ulicama Madrida provozao svoju mašinu - Bugatija "Centodieci", model vredan 8.000.000 evra koji je kupio od Hrvata Matea Rimca.

 

 

Rešio je fudbaler Al Nasra da zverku od auta predstavi ljudima u Španiji, te je javnost mogla da uživa u automobilu koji dostiže maksimalnu brzinu od 380 kilomentara na sat, a od 0-100 km/h može ubrzati za svega 2,4 sekunde. Takođe, ovaj model napravljen je u samo deset primeraka, pa ne čudi da je njegova vrednost tolika kolika je.

Navijači su pozdravili Ronalda koji je upravo u Madridu pravio velike uspehe sa ekipom Reala. On je u dresu "kraljevskog kluba" odigrao 438 utakmica na kojima je postigao 450 golova, a namestio je još 131, a oduševljeni fanovi snimali su ga kako ulazi u svoj superautomobil i testira ga po ulicama prestonice Španije.

Osvojio je sa Realom dve titule, četiri Lige šampiona, tri klupska Svetska prvenstva, tri UEFA Superkupa, i po dva španska Kupa i Superkupa.

BONUS VIDEO