ISPLATIV HOBI! Vrela odbojkašica otvorila "Only Fans" profil: Saigračice je kritikuju, zarađuje 50 PUTA VIŠE nego od odbojke! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 10.10.2022 | 11:57


Prošle godine izabrana je za najlepšu odbojkašicu na svetu.

Foto: printscreen/youtube.com
ISPLATIV HOBI! Vrela odbojkašica otvorila "Only Fans" profil: Saigračice je kritikuju, zarađuje 50 PUTA VIŠE nego od odbojke! (FOTO GALERIJA)

Kej Alves, atraktivna brazilska odbojkašica veoma uspešne karijere, sve je šokirala kada je otvorila profil na "Only Fans" platformi.

Ona trenutno nastupa za Osasko Volejbol Klub de Sao Paulo, a na Instagramu je prati preko preko milion ljudi. Ipak, i pored više nego korektne odbojkaške karijere, ona je pronašla daleko isplativiji hobi.

Otkrila je da od "Only Fans-a" zaradi i 50 puta više nego od odbojke, a da pretplata na njen kanal iznosi 15 evra.

Sviđalo se to nekom ili ne, tu ostvarujem najveću zaradu. Smatram se sportistom, modelom, influenserom, poslovnom ženom i preduzetnicom. Stvari van terena za mene su počele jako da napreduju, počela sam tome da posvećujem više pažnje. Sport mi je sigurno pomogao da postanem poznata na interenetu - otkrila je prelepa Brazilka.

Nije želela da ovo dođe do javnosti, ali je, kako ističe, tuđe mišljenje ne zanima:

Moja ekipa me podržava iako nisu sve saigračice baš srećne zbog toga, ali su neke od njih pokazale pravo lice i bar znam ko mi je prijatelj. Očito je nekima krivo što zarađujem dosta više od njih. Međutim, u klubu znaju da ne radim ništa što šteti imidžu kluba i našem timu. Rekla sam im kakva je to platforma zapravo i mnogi su imali pogrešna mišljenja o "Only Fans-u" - istakla je Kej Alves, pa dodala:

- To je lep posao, umetnost. To su samo fotografije i ništa više. Radim kao model u slobodno vreme i to mi nije problem jer je zarada zaista odlična.

Zatim je u dahu nastavila:

- Naravno ima tu dosta lepih poruka i ljudi koji nisu ni znali da sam inače odbojkašica. Takođe, ima i onih koji sve to kritikuju, ali me ne zanimaju jer imaju pravo na svoje mišljenje, ali je na kraju najvažnije šta ja mislim i kako se osećam. Srećna sam i to je jedino bitno.

Pogledajte kako izgleda Kej Alves: POGLEDAJ GALERIJU

 

BONUS VIDEO