Ovo će zapamtiti dok god je živ: Nekadašnji fudbaler Intera i Parme uhvaćen u preljubi sa zauzetom devojkom - sačekale su ga brutalne batine! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 19.06.2022 | 08:20


Mladom fudbaleru nakon doživljenog svakako neće na pamet padati da uskoro učini nešto slično.

Foto: twitter.com/printscreen
Ovo će zapamtiti dok god je živ: Nekadašnji fudbaler Intera i Parme uhvaćen u preljubi sa zauzetom devojkom - sačekale su ga brutalne batine! (VIDEO)

Mladi, dvadesettrogodišnji fudbaler iz Obale Slonovače koji nastupa za francuski nacionalni tim, Jan Karamo uhvaćen je u preljubi sa zauzetom devojkom, a zatim mu je njen dečko priredio batine od kojih se neće skoro oporaviti.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vidno iznervirani nepoznati muškarac i mladi fudbaler koji uplakan moli za oproštaj. Kako se saznaje fudbaler je zadobio teške telesne povrede, polomljena mu je jagodična kost, frakture sinusa, a preživeo je i nekoliko snažnih udaraca u predelu očiju i vilice.

 

 

Nakon svega doživljenog Jan Karamo je izjavio:

- Imao je nož u jednoj ruci, a mene je udarao drugom, bilo je kao u talasima. Imam porodicu i ponos, a ovo nikada neću zaboraviti.

Inače, Karamo je svoju fudbalsku karijeru započeo u ekipi Kaena. od 2017. do 2020. godine nosio je dres milanskog Intera, a zatim je nastupao za Bordo i Parmu, da bi prethodnu sezonu proveo u turskom Fatihu kao pozajmljeni igrač.

Iako rođen u Obali Slonovače, Jan Karamo nastupa za nacionalni tim Francuske u kojem je do sada prošao sve nacionalne selekcije izuzev seniorskog sastava.

 

BONUS VIDEO: