VANDA I MAURO SU ZA NJEGA AMATERI! Ovaj fudbaler je dnevno SPAVAO SA ČETIRI DEVOJKE i nije mogao da trenira!


IZVOR: Republika - 17.03.2021 | 08:56


Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani otkrio je pikanteriju iz života svog saigrača Salija Lasisija, za kojeg tvrdi da je svakog dana spavao sa tri ili četiri devojke.

Foto: Instagram/Wanda_Icardi

Vanda i Mauro Ikardi

Bivši italijanski fudbaler Danijele Adani gostovao je u emisiji sunarodnika Kristijana Vijerija i govorio o "škakljivim" temama.

Legendarni Bobo Vijeri je želeo da mu Adani otkrije neke pikanterije iz svog ili privantog života nekog saigrača i ovaj je popustio pod pritiskom.

Nekadašnji fudbaler Breše, Intera i Fiorentine je govorio o bivšem saigraču Saliju Lasisiju. Adani je otkrio detalje iz privatnog života bivšeg reprezentativca Obale Slonovače, sa kojim je igrao u Firenci.

Pošto je poznato da su Mauro Ikardi i Vanda Nara više puta izjavljivali da dnevno imaju odnose i po 12 puta, Adani je ispričao šokantan detalj o Lasisiju..

 

- Kad se vrati iz Obale Slonovače, bude iscrpljen do te mere da nema snage da istrči jedan krug na treningu. Objasnio mi je da dobije brdo pisama i fotografija svaki put kad se vraća u svoju zemlju i odlazi s tri ili četiri devojke svakog dana - nasmejao se Adani i dodao:

- Onda se vrati u Italiju i treba mu oko mesec dana odmora - rekao je Italijan koji je napravio dosta bolju karijeru od Kazanove iz Obale Slonovače.