(FOTO) Se*si golferka koja je priznala da ne nosi gaćice ponovo šokirala javnost


IZVOR: Republika - 24.06.2020 | 18:20


Vruća američka golferka, koja je nedavno priznala fanovima da ne nosi donji veš, Pejdž Spiranak ovih dana ponovo je bila u centru pažnje jer je ispričala kako je dobila jednu modricu ispod oka.

Foto: instagram.com/paigespirinac

Pejdž Spiranak

U jednom podkastu Pejdž se prisetila srednjoškolskih dana kada je od strane prijateljice dobila žestok udarac u lice jer ju je ova zamenila s bivšim dečkom.

Pejdž je to ispričala fanovima na internetu. Kazala je kako je prijateljica te noći puno popila pa je nekoliko puta pala u nesvest pre nego što su je dovukli kući. Kada je ušla konačano u svoju sobu, opet je pala a Pejdž je dobila udarac nakon što joj je lupala na vrata da joj otvori. Prijateljica nije znala da se radi o njoj već je mislila da je to bivši dečko.

 - Kada sam pokucala na vrata vrišteći da mi otvori, ona je mislila da je to njen bivši dečko. Otvorila je vrata i udarila me svom jačinom. Sledećeg jutra probudila sam se sa ogromnom modricom ispod oka, a ona se nije sećala ničega - kaže Pejdž.

 

 

 - Nisam nasilna osoba. To pokazuje i činjenica da sam ostala šokirana nakon samo jednog udarca - dodala je.

Inače, ova 27-godišnjakinja je završila profesionalnu karijeru. Ovih dana posvetila se maksimalno svom Jutjub kanalu na kojem ima preko 100.000 pratilaca. Osim toga, vrlo je aktivna i na Instagramu na kojem je prati skoro tri miliona ljudi.