Francuz se ispovedio saigraču: Imao sam se*s sa Pamelom 12 puta za jednu noć, to što ona radi je ludo!


IZVOR: Republika - 16.06.2020 | 10:43


Francuski fudbaler Adil Rami saigraču iz ruskog Sočija Aleksanderu Kokorinu rekao da je čuvena glumica Pamela Anderson najbolja ljubavnica koju je imao u životu i da je nezasita u krevetu.

Foto: Tanjug/AP

Adil Rami i Pamela Andreson

Rami i bivša zvezda TV serije "Čuvari plaže" bili su u vezi od početka 2017. do juna 2019. Ona je zbog njega sa tribina pratila finale Svetskog prvenstva u Rusiji, kada je Francuska pobedila Hrvatsku.

Kokorin i Rami su kratko vreme zajedno igrali za Soči, a ruski napadač otkriva da mu je Rami govorio o intimnom životu sa Pamelom i pre nego što su postali saigrači.

- Upoznao sam Ramija pre dve godine, kada je sa Pamelom bio na odmoru u Sočiju. Jedne večeri smo se našli u istom lokalu. Adil je izašao sam. Zanimalo me je kakva je Pamela u krevetu, a on se raspričao. Rekao mi je da je neverovatna, najbolja sa kojom je spavao. Bez ustezanja mi je rekao da su imali seks 12 puta za jednu noć i da ne mogu ni da zamislim šta Pamela sve radi - otkriva Rus.

Rami se u međuvremenu rastao i sa Pamelom. Glumica je tvrdila da ju je fudbaler dve godine varao, i to sa svojom bivšom suprugom Sidion Bjemont, sa kojom ima dvoje dece.