(FOTO) "Ludi obožavalac" iskeširao 85.000 kako bi odveo Bušar na večeru


IZVOR: Republika - 16.05.2020 | 13:45


Kanadska teniserka Eženi Bušar nedavno je sebe stavila na aukciju koja je za kratko vreme izazvala ogromno interesovanje među ljubiteljima tenisa i njenim pratiocima.

Foto: instagram.com/ geniebouchard

Eženi Bušar

Ona je, u humanitarne svrhe, organizovala "čelendž" da za najveću ponuđenu sumu novca nagradi najizdašnijeg učesnika večerom i prisustvom u njenom boksu za vreme njenog meča.

Aukcija je zatvorena 15. maja, a konačna ponuda je neverovatnih 85.000 dolara - toliko je nepoznati obožavalac "lika i dela" seksi Kanađanke, ponudio za viđanje sa popularnom teniserkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

april 16, 2019

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Apr 16, 2020 at 12:16pm PDT

- Ovo je ludo, vi ste neverovatni! - napisala je Eženi u svom postu na instagramu preko potvrde o konačnoj ponudi za večeru sa njom.

Foto: Tanjug/AP

Inače, početna ponuda iznosila je 2.500 dolara, za samo nekoliko sati se popela na nekoliko hiljada, da bi u finišu aukcije stigla ona najveća i konačna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

we’re allowed to post throwbacks any day and for no reason at all now sorry i don’t make the rules

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Mar 22, 2020 at 1:03pm PDT

Kanađanka je ovu akciju sprovela u saradnji sa jednom humanitarnom organizacijom, sav novac biće prosleđen najugroženijim licima, što je i bio cilj, dok će srećni dobitnik večere takođe dobiti priliku da provede vreme sa teniserkom.