(FOTO) Trese se svlačionica "kraljevića": Fudbaler Reala startovao po*no zvezdu, ona ga obrukala na društvenim mrežama!


IZVOR: Republika - 29.02.2020 | 12:10


Zvezda popularnog sajta za odrasle Porn Haba Lana Rouds (23) zapalila je javnost izjavom da ju je na društvenim mrežama startovao poznati fudbaler koji zarađuje preko 80 miliona dolara godišnje i ima čak 43 miliona pratilaca na Instagramu, a šuška se da je misteriozni udvarac fudbaler Real Madrida.

Foto: instagram.com/lanarhoades

Lana Rouds

Devojka rodom iz Čikaga ima veliki broj pratilaca na poznatoj društvenoj mreži (preko 7 miliona), a izgleda da se njen rad prati i u svlačionicama najvećih fudbalskih klubova na svetu.

Lana se pričom o misterioznom udvaraču pohvalila u jednom videu na sajtu You Tube, a Amerikanci odmah počeli da istražuju ko bi to mogao da bude. Trag ih je odveo do svlačionice čuvenog Reala iz Madrida gde su najpre izdvojili dvojicu kandidata - Marsela i Gereta Bejla - koji imaju baš negde oko 43 miliona pratilaca.

Foto: Tanjug/AP

Benzema i Rodrigez

Međutim, nešto kasnije stiglo se i do Džejmsa Rodrigeza kojeg prati 45 miliona ljudi, a svojevremeno je prodat upravo za oko 80 miliona dolara (75 miliona evra), a kako Amerikanci ne haju za godišnje plate, a Kolumbijac je poznat kao ljubitelj atraktivnih žena (i slobodan je) mnogi su zaključili da se radi baš o njemu.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Might seduce your dad type ? WHY AREN’T YOU SUBSCRIBED TO MY YOUTUBE CHANNEL YET ? link is in my bio‼️

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades) on Sep 24, 2019 at 10:23am PDT