EVRA BOLESNIK OLIZAO ĆURKU!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 23.11.2018 | 04:21


Patris Evra (37) je težak bolesnik! Francuski fudbaler objavio je na Instragramu skandalozan video kako simulira seks sa ćurkom koju planira da ispeče za Dan zahvalnosti.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

PAtris Evra

Nekadašnji saigrač Nemanje Vidića iz Mančester junajteda koji nastupa za Vest Hem izopačeni polni odnos započeo je predigrom. Najpre je krenuo da miluje mrtvu pticu, a onda i da joj liže noge. Zatim je prešao na milovanje. Kako se sve više uzbuđivao, Evra je počeo da gricka ćurku za trticu, a onda i da se zadovoljno oblizuje. Kulminacija "odnosa" bila je kada je iskusni defanzivac podigao ćurku i počeo agresivno da je šljapka.

- Volim ovu igru, srećan Dan zahvalnosti svima - uzviknuo je zadovoljno Evra.

Foto: Instagram.com/patrice.evra

Patris Evra

Za nepuna 24 sata video je na Instagramu pogledalo dva miliona ljudi, od pet miliona Evrinih pratilaca. Većina njih se zgrozila i osudila Francuza. Međutim, bilo je i onih koji su na boleštinu gledali sa osmehom, a čak su se i našalili na Patrisov račun.

- Ludaku, nadam se da si se otrovao. Moraš biti mentalno bolestan da uradiš ovako nešto. Brate, jesi li od ptice dobio salmonelu? Sad moraš da dezinfikuješ cela usta - samo su neki od komentara na video.