BOMBA! Atraktivna Srpkinja NEOBIČNOG imena stigla do reprezentacije! Mami UZDAHE i budućnost je nacionalnog tima! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 04.04.2023 | 09:12


Muškarci su oduševljeni što mogu da je vide na terenu.

Foto: Printscreen/Instagram/Zoë Petrović
BOMBA! Atraktivna Srpkinja NEOBIČNOG imena stigla do reprezentacije! Mami UZDAHE i budućnost je nacionalnog tima! (FOTO GALERIJA)

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Uroš Bregar, okupio je igračice kako bi ih spremio za izazove koji slede u baražu za Svetsko prvenstvo.

Srbija će igrati protiv Turske, a pored standardnih igračica, seniorskoj reprezentaciji priključene su i neke mlade snage.

Jedna od njih je i 22-godišnja rukometašica Bekamenta iz Bukovičke banje, devojka jako neobičnog imena - Zoe Petrović. Ona igra na poziciji krila, a osim po čudnom imenu i odličnim igrama, u prvi plan je iskočila i po svom fizičkom izgledu. POGLEDAJ GALERIJU

Zoe jednostavno pleni lepotom, a muškarcima je osmeh na licu redovna pojava kada je vide na terenu. Prelepa Zoe rođena ponikla je u rodnom Boru, ove sezone je postigla 90 pogodaka u šampionatu, a po dolasku u reprezentaciju nije krila zadovoljstvo:

Svakoj od nas je poziv velika čast i zadovoljstvo. Tu smo da damo svoj maksimum, da treniramo i iznad svojih mogućnosti da bismo pokazale da nam je mesto ovde. Ne razlikujemo treninge razvojne ekipe i najbolje selekcije i podjednako posvećeno pristupamo svim treninzima - rekla je u svoje ime, ali i u ime ostalih mlađih koleginica, Zoe Petrović za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Srbija će 7. aprila gostovati Turskoj, a pet dana kasnije ugostiti svoje protivnice i ti susreti odlučiće koja reprezentacija krajem godine učestvuje na Svetskom prvenstvu u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj.

BONUS VIDEO