Srpskom rukometašu prekipelo: DOSTA SMO SLUŽILI KAO OTIRAČ, poslali su nas na EP kao ovce na klanje!


IZVOR: Republika - 27.01.2018 | 13:50


Srpski rukometaš Rastko Stojković izjavio je za beogradske medije da mu je dosta da njegove kolege posle svakog takmičenja budu na stubu srama, dok se pravi krivci uvek sakriju.

Foto: rss.org.rs

Stojković (desno) neće više da ćuti

Stojković je u poslednjem trenutku morao da otkaže odlazak na EP u Hrvatskoj zbog povrede, ali je stao uz svoje kolege iz reprezentacije.

- Poslali su nas kao ovce na klanje. Vreme je da se konačno kaže čime smo mi rukometaši okruženi i u kakvoj atmosferi odlazimo na velika takmičenja. Svih ovih godina svima smo služili samo kao otirač. Vreme je da se s time prekine. Dosta je bilo pljuvanja po nama - kazao je za Stojković.

Snažni pivot je izjavio da će igrači uskoro izaći u javnost kako bi otkrili sve malverzacije koje vladaju u rukometu, kao i ko je kriv za aktuelno stanje u našem savezu.

- Za dve do tri nedelje ćemo izaći u javnost. Tačno ćemo da navedemo ko, kada, kako i gde je šta pričao. Neće to biti kuloarske priče, nego samo argumenti. Ovo omalovažavanje više ne možemo da gledamo. Momir Ilić, Nikola Manojlović i ja imamo evropsko srebro i nećemo više da ćutimo. Biće to otapanje vrha ledenog brega. Pa ljudi u Srbiji ne znaju da smo imali selektora bez licence u dva ciklusa. Na klupi je sedeo Branislav Zeljković, a vodio nas je Dejan Perić, koji nema licencu. I tada su igrači bili krivi. Nije istina da nećemo da se borimo za Srbiju - jasno je poručio Stojković.