Španija POTOPILA Srbiju: "Crvena furija" oduvala "delfine" u poslednjoj četvrtini!


IZVOR: Republika - 23.07.2022 | 15:18


Aktuelni prvak sveta pobedio izabranike Dejana Savića sa 20:15 u drugom kolu A grupe završnog turnira Svetske lige u Strazburu.

Foto: Starsport
Španija POTOPILA Srbiju: "Crvena furija" oduvala "delfine" u poslednjoj četvrtini!

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Španije 20:15 (4:5, 5:5, 5:4, 6:1) u drugom kolu A grupe završnog turnira Svetske lige u Strazburu.

Aktuelni svetski šampion do trijumfa protiv "delfina" došao je u poslednjoj četvrtini u kojoj je slavio sa 6:1, a posle tri deonice bilo je 14:14.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-27965-39968"));
Standings provided by SofaScore LiveScore

Najbolji strelac našeg nacionalnog tima bio je Đorđe Vučinić sa pet, dok su ga pratili Marko Radulović sa tri i Nikola Lukić i Vasilije Martinović sa dva, a jednom su se upisali  Stefan Branković, Gavril Subotić i Petar Velkić.

Pobednički tim predvodili su sa po tri gola Rožer Tahulj, Bernat Sanuha, Alberto Baroso i Serhi Kabanjas Nikolas Paul, na dva je stao Unai Lara Francisko Valera, a jednom je pogodio Migel De Toro.

Foto: Starsport

Marko Radulović

U četvrtfinale prolaze sve reprezentacije, a u poslednjem kolu grupne faze Srbija igra u nedelju od 16 časova protiv Australije.

BONUS VIDEO