GROM IZ VEDRA NEBA: Crvena zvezda OSTALA BEZ TRENERA!


IZVOR: Republika - 22.11.2021 | 12:50


Iznenađujuća vest stiže nam iz tabora Crvene zvezde. Naime, jedan do najzaslužnijih trenera, čovek koji je uspeo da spasi tim od istpadanja, Žikica Milosavljević, nije više trener rukometnog kluba crveno-belih.

Foto: Starsport
GROM IZ VEDRA NEBA: Crvena zvezda OSTALA BEZ TRENERA!

Jedan od razloga njegovog odlaska je, kako saznaju beogradski mediji, neuspeh da se ove sezone, Zvezda plasira u plej-of.

Kako dalje saznaju beogradski mediji, Milosavljević je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba kluba iz Ljutice Bogdana.

- Jesam. Ne želim više da se mučim. Pošteno je ovako - potvrdio je Milosavljević za MaxBet sport a potom je dodao:

- Izgubili smo od Radničkog, praktično izgubili tako i šanse za plasman u plej-of, ostala je još samo teorija. Osećao sam ovo kao moralnu obavezu. Neke vizije se nisu poklopile, moje i Nenad Peruničića. Rekao sam da ne mislim da je moguće odmah i sada, ali da je moguće u narednom periodu…

Foto: Starsport

Žikica Milosavljević

Milosavljević se sada okreće reprezentativnim obavezama, s obzirom na to da je deo stručnog štaba selektora Đerone.

Selekciju Srbije uskoro očekuje i Evropsko prvenstvo gde se naša selekcija nalazi u grupi sa Francuskom, Hrvatskom i Ukrajinom.

- Sad ću apsolutno moći da se posvetim nacionalnom timu. Već pravimo neku analizu za drugi krug. tako se spremamo kao da ćemo u drugi krug. Kako momci rade, imamo i pravo da se tome nadamo. Bolje da se pripremamo za rivale u sledećem krugu, nego da nas nešto iznenadi - zaključio je Milosavljević.