KRAJ SAGE: Navijači širom planete u SUZAMA zbog Šumahera!


IZVOR: Republika - 22.04.2021 | 16:32


Fanovi neće dobiti priliku da saznaju šta se zaista dešava.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Mihael Šumaher

Mihael Šumaher, sedmostruki prvak Formule 1, doživeo je pre nepunih osam godina nesreću na skijanju, a nemački okus navodi kako navijači nikada neće saznati detalje oko njegovog zdravstvenog stanja.

Poslednja ifnormacija datira iz 2014. godine kada je Šumi prebačen u kuću na Ženevskom jezeru, a isti izvor navodi kako postoje dva razloga zbog čega se njegov status čuva u tajnosti.

Prvi je taj što zbog složenosti povrede mozga kao u Šumaherovom slučaju ni najbolji lekari ne mogu dati prognozu. Promene su sasvim normalne i jedan dan može biti sasvim različit od drugog. Zbog toga predviđanja nisu pouzdana.

S druge strane, Sabine Kem, kao predstavnica porodice Šumaher, želi da informiše javnost samo kad postoji nova i konkretna nada u poboljšanje. Kad bi Kem danas objavila saopštenje o Šumaherovom stanju, verovatno bi istu stvar morala da učini i sutra. I prekosutra. Princip postaje jasan, navodi Fokus. Zbog ovih razloga porodica je odlučila sasvim da se izoluje od javnosti i moramo da prihvatimo da možda nikad nećemo saznati u kakvom je stanju jedan od najboljih sportista ikada.