CRNO-BELI POKIDALI: Od -5 do sjajne pobede!


IZVOR: Republika - 14.01.2021 | 18:00


Iako su regionalnu ligu počeli u podređenom položaju, vaterpolisti Partizana pokazali su zube i ostvarili veliki trijumf u prvom kolu takmičenja.

Foto: Facebook.com/Sportyfoto

Vaterpolisti Partizana slavili su protiv Primorja u prvom kolu regionalnog takmičenja

Ne samo da su pobedili, već su crno-beli uspeli da se vrate sa -5 i da trijumfuju rezultatom 9:8 protiv Primorja!

Primorje je usred Beograda vodilo 8:3 na poluvremenu, ali to Mitrovića i ekipu nije zaustavilo, pa su orkestrirali sjajan preokret.

Očigledno je koliko je dolazak iskusnog reprezentativca Stefana Mitrovića podigao mladi crno-beli tim. I kada je delovalo da je sve izgubljeno na pola utakmice, puleni trenera Korolije su zaigrali na sve ili ništa, Mitrović je u najtežim trenucima preuzimao odgovornost, ali ništa nisu zaostajali ni ostali.

Foto: starsport

Stefan Mitrović veliki je plus za crno-bele

Tamo gde je stao Stefan Mitrović, koji je pet minuta pre kraja promašio izjednačenje, nastavio je Arsenije Mitrović, koji je prelepim lobom pogodio za 8:8. Šta bi Partizan radio bez svojih imenjaka?

Ni igrač više nije pomagao Primorju, nekoliko puta nisu uspevali gosti ni da šutnu, a onda je Amerikanac Skofild minut i po pre kraja doneo vođstvo Partizanu od 9:8, koje je ostalo do kraja za veliku radost srpskog tima.