Pornićarka olupana u ringu!


IZVOR: Radovan V. BIBIĆ - 28.10.2019 | 04:21


Svako treba da se drži onoga što najbolje zna da radi, a to je na svojoj koži osetila i porno-glumica Orion Star. Umesto da nastavi da snima filmove za odrasle, ona je pod pravim imenom Rebeka Brigman ušla u oktagon i dobila neviđene batine u svojoj prvoj MMA borbi u okviru manifestacije Belator 231, održanoj nedaleko od Njujorka.

Foto: facebook.com/Rebecca Arcturus

Brutalno isprebijana

Umesto muškarci u krevetu, ovaj put joj je glave došla takođe početnica Elisom Rid, koja ju je uhvatila u takvu mašinu da Rebeka bukvalno nije stigla da postavi gard, a dobila je seriju udaraca u glavu. U nastavku prve runde, koja je trebalo da traje pet minuta, Brigmanova je tek nekoliko puta uspela da se izmakne protivnici i zada po koji udarac. Međutim, kada su pesnice nastavile da sevaju u njeno lice, sudija je morao da proglasi tehnički nokaut i prekine demoliranje u ringu na 13 sekundi do kraja prve od tri predviđene runde.

- Izgubila sam bitku, ali ne i rat. Ponosna sam na sebe, nekad dobiješ, nekad izgubiš. Gladna sam borbi, jedva čekam još, vratiću se - napisala je Rebeka na Instagramu uz fotografiju na kojoj se na njenom licu vide posledice batina koje je dobila.

Foto: facebook.com/Rebecca Arcturus

Ostaje da se vidi da li će Brigman da ispuni obećanje i da se vrati u oktagon, verovatno po novu turu batina, ili će da ostane verna pseudonimu Orion Star, koji ju je proslavio. Muškarci sigurno nemaju dilemu gde bi više voleli da je gledaju.