Savić objavio spisak igrača za Svetsku ligu!


IZVOR: Republika - 14.06.2019 | 12:30


Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić objavio je spisak igrača za Svetsku Ligu koja će se od 18. do 23. juna igrati u Beogradu. Svi mečevi biće odigrani na Tašmajdanu.

Foto: Starsport

Dejan Savić i Filip Filipović

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak od 15 igrača za završni turnir Svetske lige u Beogradu, na kojem od standardnih nema samo povređenog Viktora Rašovića.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Nikola Dedović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Branislav Mitrović, Radomir Drašović i Strahinja Rašović.

- Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača, ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo (prvo mesto i plasman na OI u Tokiju, prim. aut) -  izjavio je Savić za sajt Vaterpolo saveza.



Finalni turnir Svetske lige održava se na Tašmajdanu od 18. do 23. juna, srpski tim grupnu fazu počinje protiv Australije, a potom slede dueli protiv Hrvatske i Kazahstana.

Srbija će sve utakmice igrati od 21 sat.