KADA TE KOBI MOTIVIŠE OSVOJIŠ DVA PRSTENA!


IZVOR: Republika - 13.09.2018 | 20:55


Legendarni Kobi Brajant otkrio je na koji način je uspeo da motiviše Španca Pau Gasola nakon čega su Lejkersi osvojili dva prstena.

Foto: instagram.com/kobebryant

Kobi Brajant

- Pau mrzi svaki put kada pričam ovu priču, ali evo… Izgubili smo od Seltiksa 2008. bila je to serija sa mnogo fizičkog kontakta, prebili su nas. Te godine su bile i Olimpijske igre, pobedili smo Španiju u finalu. Počinje sledeća sezona, prvog dana trening kampa zakačim svoju zlatnu medalju u njegov ormarić - kaže Brajant i dodaje:

- Jedna stvar koju on istinski, istinski voli jeste njegova zemlja. Ona mu predstavlja sve. To ga je izludelo. Rekao sam mu: ‘Pau, slušaj...‘, ali on je rekao: ‘Ti si šu.ak!‘ Kazao sam mu: ‘Slušaj Pau, izgubio si od Seltiksa, izgubio si od nas u finalu OI, hajde da ne bude tri poraza u nizu ove godine, OK? Hajde da osvojimo‘. I to je bilo to. Nakon toga osvojili smo dva prstena NBA lige. - završio je Kobi.

Kada jedna ovakva legenda pokušava da vas motiviše, gotovo svaki izgovor je neopravdan. Zbog ovakih stvari ostaće zauvek upamćen u svetu košarke.