ZBOG FUDBALERA ZVEZDE POMERA SE FINALE ABA LIGE! Proslava odlaže derbi sa Partizanom?


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.05.2024 | 18:40


Ako do petog meča dođe, igraće se dan kasnije.

Foto: Starsport
ZBOG FUDBALERA ZVEZDE POMERA SE FINALE ABA LIGE! Proslava odlaže derbi sa Partizanom?

Finalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige: Raspored utakmica i promene zbog proslave titule

Crvena zvezda će biti domaćin prve utakmice finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, koja će biti odigrana sutra od 20.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Finalna serija se igra na tri pobede. Druga utakmica je na programu u sredu od 19.30 sati, a domaćin će ponovo biti crveno-beli tim. Partizan je domaćin trećeg meča, koji će biti odigran 19. maja od 21 sat u Beogradskoj areni. Eventualna četvrta utakmica biće odigrana 21. maja, a crno-beli bi bili domaćin i na ovom meču. Crvena zvezda bi bila domaćin eventualne pete utakmice, koja bi po novom rasporedu bila odigrana 26. maja.

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda na derbiju

Promena datuma pete utakmice zbog proslave titule u fudbalu


Eventualna peta utakmica finala plej-ofa košarkaške ABA lige između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana 26. umesto 25. maja. Razlog za ovu promenu datuma je proslava 35. titule u istoriji fudbalskog kluba Crvena zvezda. Fudbaleri crveno-belih će tog dana obeležiti ovaj veliki uspeh, a kako bi se omogućilo nesmetano praćenje oba događaja, policija je podržala odluku o promeni datuma pete utakmice.

Proslava šampionske titule fudbalskog kluba Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su već ranije obezbedili 35. titulu u istoriji kluba, nalazeći se tri kola pre kraja na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 87 bodova. Ova proslava će se održati 25. maja na meču poslednjeg, 37. kola protiv Čukaričkog.

BONUS VIDEO: