KAKO ĆE DELIJE REAGOVATI NA OVO? Ivanović SE DIVI navijačima PARTIZANA! "To je INSPIRACIJA za bilo kog igrača"!


IZVOR: Republika/ L. M. - 18.03.2024 | 15:07


Veoma zanimljiva izjava bivšeg trenera Zvezde.

Foto: Starsport
KAKO ĆE DELIJE REAGOVATI NA OVO? Ivanović SE DIVI navijačima PARTIZANA! "To je INSPIRACIJA za bilo kog igrača"!

U utorak od 20.30 časova na svom parketu, Partizan će dočekati ekipu Baskonije. Španci se trenutno nalaze dve pozicije iznad crno-belih na tabeli, sa čak tri pobede više od izabranika Željka Obradovića. Stoga, jasno je da je ovo "parnom valjku" izuzetno bitan meč u borbi za plasman u plej-in Evrolige.

Trener tima iz Vitorije, Duško Ivanović istakao je značaj atmosfere u najvećoj srpskoj dvorani, naglašavajući da je Partizan "inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu". 

Foto: www.profimedia.rs

Duško Ivanović

- Partizan ima arenu u kojoj navijači čine nešto posebno i vrlo je tešo igrati. Može biti i vrlo teško, ali i vrlo lepo jer to mora da bude inspiracija za bilo kog igrača koji je dobio priliku da igra u takvom ambijentu. Problem sa mnogim timovima je što su oni impresionirani kada dođu tamo i pomalo se izgube. Partizan počinje vrlo dobro tamo, sa euforijoim, agresivnošću, krađom lopti, brzo igraju. Imaju dobar pokretač. Navijači su ti koji ih guraju i daju im snagu da igraju bolje. Moji igrači moraju da znaju da su ta publika i atmosfera takođe nešto što može i nama da da snagu. Ne možemo da igramo kao da smo impresionirani ili uplašeni. To je ključ ove utakmice - rekao je Ivanović.

Crno-beli su prošle godine savladali Baskoniju u Areni, dok su ove sezone poraženi u prvom meču u Fernando Buesa Areni. Izdvajajući istoriju duela, Ivanović je naglasio da su navijači ključni faktor za Partizan, te da atmosfera može biti inspiracija i za gostujući tim.

Uoči ovog važnog meča, očekuje se velika podrška navijača na tribinama, a sam meč će svakako biti ispunjen napetošću i neizvesnošću. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog susreta. 

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO