REPRIZA FINALA PRIPALA MEGI! Kostić nije mogao SAM nositi Zvezdu protiv Miškovih "klinaca"!


IZVOR: Republika/ L. M. - 03.03.2024 | 14:40


Ovaj put, sastali su se u okršaju za petu poziciju.

Foto: printscreen/x.com
REPRIZA FINALA PRIPALA MEGI! Kostić nije mogao SAM nositi Zvezdu protiv Miškovih "klinaca"!

Mladi košarkaši Mege ostvarili su značajan uspeh na juniorskom kvalifikacionom turniru Evrolige ANGT "Marko Ivković" osvojivši peto mesto, pobedivši ekipu Crvene zvezde rezultatom 88:78. 

Ovaj trijumf došao je zahvaljujući sjajnoj igri Abdramana Sibija koji je postigao 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, dok je Ognjen Nikolić dodao 18 poena.

Sa druge strane, u poraženoj ekipi, istakao se mladi biser crveno-belih, Andrej Kostić, postigavši 22 poena.

 

 


Abdraman Sibi se istakao kao najefikasniji igrač utakmice, demonstrirajući svoj talenat i doprinoseći značajnoj pobedi Mege. Sa 26 poena, 12 skokova i četiri asistencije, Sibi je pokazao svoju dominaciju na terenu i zasluženo odveo svoj tim do petog mesta na turniru.

Iako je ekipa Crvene zvezde poražena, mladi košarkaš Andrej Kostić istakao se velikom zrelošću. Njegova izvanredna igra bila je svetla tačka u porazu, svetlu budućnost nagovestio je još debijem na Kupu "Radivoja Koraća", kada je dobio sjajnu šansu da se okuša u prvom timu. 

U finalu turnira sastaće se ekipe Olimpije iz Milana i Barselone, dok će se za treće mesto boriti Partizan i NGT tim Beograd. Očekuje se uzbudljiv završetak turnira sa velikim rivalstvom i neizvesnim ishodima.

Ovim uspehom, mladi košarkaši Mege su pokazali svoj potencijal i talent, obećavajući sjajnu budućnost za srpsku košarku.

 

 

BONUS VIDEO