KUP "RADIVOJA KORAĆA" JE MESTO ČUDA! Savić trojkom sa CELOG TERENA srušio Megu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ L. M. - 15.02.2024 | 19:12


Veliki uspeh Vojvodine portiv Mege.

Foto: printscreen/x.com
KUP "RADIVOJA KORAĆA" JE MESTO ČUDA! Savić trojkom sa CELOG TERENA srušio Megu! (VIDEO)

Košarkaški Mege doživeli su poraz od ekipe Vojvodine rezultatom 92:100 u četvrtfinalu Kupa "Radivoja Koraća", održanom u Nišu.

Vojvodina je uspela da kontrolše rezultat tokom cele utakmice, iznenađujući protivnika taktičkim zonskim presingom u prvom poluvremenu, što je dovelo do poteškoća za ekipu Mege kako u napadu, tako i u odbrani.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Luka Ašćerić sa 22 poena, dok su Petar Rakićević, Kaningem, Džonson i Vučetić takođe doprineli sa dvocifrenim brojem poena. Ova izuzetna efikasnost doprinela je ubedljivoj pobedi nad ekipom Mege.

U ekipi Mege, Uroš Plavšić se istakao sa 21 poenom i četiri skoka, dok je Nikola Đurišić postigao 20 poena. Takođe, Filip Jović je doprineo sa 18 poena i sedam skokova, ali to nije bilo dovoljno za preokret Mege u drugom poluvremenu.

 

 


Iako je Mega imala poteškoća u prvom poluvremenu, uspela je da pokaže znatan napredak u drugom delu utakmice, ali zaostatak koji je imala nije mogao biti nadoknađen u preostalih 20 minuta igre.Od početka meča su Vojvođani imali sve  usvojim rukama, a deluje da je momenat koji je slomio izabranike Marka Baraća bila trojka Stefana Savića sa skoro celog terena.

 

Vojvodina će se u polufinalu susresti sa pobednikom meča Partizan – Hercegovac, koje će se održati u petak od 20.00 sati. Nakon ubedljive pobede nad ekipom Mege, Vojvodina ulazi u narednu rundu sa velikim samopouzdanjem.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO