SLIKA KOJA CEPA SVA SRCA! Partizan objavio FOTOGRAFIJU uoči meča sa Megom! Milojevićev dres na ZLATNOJ stolici! (FOTO)


IZVOR: Republika/D.O. - 22.01.2024 | 17:59


Beogradski rivali se opraštaju od legendarnog asa.

Foto: Starsport
SLIKA KOJA CEPA SVA SRCA! Partizan objavio FOTOGRAFIJU uoči meča sa Megom! Milojevićev dres na ZLATNOJ stolici! (FOTO)

Košarkaši Partizana dočekuju Megu u poslednjem meču 17. kola AdmiralBet ABA lige, a ovaj duel proteći će u odavanju pošte nedavno preminulom pomoćnom treneru Golden Stejta Dejanu Milojeviću.

Milojević je prošle srede preminuo u Americi, jer je doživeo srčani udar tokom timske večere sa Golden Stejt Voriorsima u Solt Lejk Sitiju.

Njegova smrt je rastužila mnoge u srpskoj košarci, zbog čega će čitav meč Partizana i Mege proći u znaku preminulog asa.

Milojević je kao igrač ostavio možda najdublji trag upravo u Partizanu, jer je tamo došao sredinom 2000.-ih godina uprkos boljim ponudama, dok je kao trener to učinio u Megi.

 

 

Na njenoj klupi je sedeo od 2012. do 2020. godine, a Partizan i Mega se u ponedeljak od 19 časova sastaju u meču 17. kola ABA lige u Beogradskoj areni.

U Areni se uz teren nalazi jedna prazna i zlatna stolica, na kojoj se nalazi dres sa Milojevićevim prezimenom i brojem 13, kao i bela ruža u znak sećanja na čuvenog igrača koga su mnoge kolege, prijatelji i navijači iskreno voleli.

Po Dejanu će, kao što je ranije rečeno, i Megin trening centar i njena dvorana nositi ime.

BONUS VIDEO