VANJA SE RADUJE POBEDI, ALI NEUTEŠAN ZBOG MILOJEVIĆA! "Tužna vest, IZGUBILI smo dobrog čoveka"!


IZVOR: Republika/D.O. - 18.01.2024 | 22:24


Košarkaš Baskonije utučen iznenadnim odlaskom proslavljenog reprezentativca Srbije.

Foto: Starsport
VANJA SE RADUJE POBEDI, ALI NEUTEŠAN ZBOG MILOJEVIĆA! "Tužna vest, IZGUBILI smo dobrog čoveka"!

Meč 22. kola Evrolige između Crvene zvezde Meridianbet i Baskonije imao je tužnu uvertiru, obzirom da su navijači crveno-belih minutom ćutanja odali počast iznenada preminulom Dejanu Milojeviću.

Proslavljeni bivši srpski reprezentativac i nekad slavni as Partizana i Budućnosti, preminuo je dok se nalazio u ulozi pomoćnika u stručnom štabu Golden Stejta.

Njemu u čast utakmica je počela minutom ćutanja, a nakon 40 minuta borbe u Beogradskoj areni, srpski košarkaš Vanja Marinković u razgovoru za domaće medije izjavio je saučešće porodici legendarnog košarkaša i trenera. 

- Tužna vest... Čuo sam sinoć kada smo sleteli, jako mi je žao. Izgubili smo velikog čoveka, a nakon toga i veliku ličnost u svetu košarke! Mogu samo da pošaljem poruku podrške porodici Milojević - bio je emotivan Marinković. 

Foto: Starsport

Marinković i Ivanović

Zvezdaši su na kraju utakmice ovacijama ispratili srpskog reprezentativca, dok Vanja Marinković veruje da je to zbog zasluga u dresu nacionalnog tima. 

- Mislim da sam ovacije dobio zbog onog od letos (nastup za Srbiju na Mundobasketu), a i dugo nisam igrao za Partizan pa i nije tako sveže. Dobra utakmica za nas, posebno za momke koji nisu igrali u ovakvoj atmosferi da porastemo kao tim u teškim momentima. Intenzivan meč, mogli smo ranije da prelomimo, ali takva je igra - istakao je na kraju razgovora Marinković. 

BONUS VIDEO