SRPSKI OKRŠAJ U REGIONALNOM TAKMIČENJU! Desetkovana Zvezda Meridianbet dočekuje Borac! Evo gde možete pratiti TV prenos iz Arene!


IZVOR: Republika - 14.01.2024 | 06:54


Crveno-beli apsolutni favoriti u duelu sa Čačanima.

Foto: Starsport
SRPSKI OKRŠAJ U REGIONALNOM TAKMIČENJU! Desetkovana Zvezda Meridianbet dočekuje Borac! Evo gde možete pratiti TV prenos iz Arene!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraju protiv Borca iz Čačka utakmicu 16. kola AdmiralBet ABA lige.

Posle pobede nad Armanijem u Milanu i velikog iskoraka ka plej-inu, izabranici Janisa Sferopulosa suočeni s velikim brojem povređenih igrača dočekuju Čačane.

U timu s Malog Kalemegdana neće biti Nemanje Nedovića, Miloša Teodosića, Majka Tobija i od ranije povređenog Nikole Topića.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra jako brzo, puno trči, sa dobrom hemijom u timu i koji zna kako da igra zajedno kao tim. Zato na prvom mestu moramo da budemo fokusirani i skoncentrisani da igramo dobru odbranu kako bi zaustavili njihovu igru - rekao je Sferopulos. 

Foto: Starsport

Davidovac i Sferopulos

Slično razmišlja i prvotimac Dejan Davidovac:

- Borac je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja, igraju dobro, dobar tim sa dobrom hemijom. Imaju dobre strance, iskusne domaće igrače i igraće protiv nas bez pritiska. Jasno je da ćemo morati da nametnemo naš ritam jer igraju brzo sa puno šuteva sa distance i prodora. Želimo nove bodove i novu pobedu - istakao je Davidovac. 

Ovaj meč počinje u 19.30 časova, a možete ga gledati na kanalima TV Arena Sport, dok tekstualni prenos meča pratite na portalu Republika.rs.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i dva poraza, dok je Borac trenutno deseti sa skorom od sedam trijumfa i osam neuspeha.

BONUS VIDEO