BIVŠI TRENER ZVEZDE MERIDIANBET ODRŽAO ČAS PARTIZANU! Jovanović DOBIO Žoca usred Arene, pa OTKRIO da li je najveća POBEDA?


IZVOR: Republika - 13.11.2023 | 09:59


Igokea je napravila iznenađenje u Štark areni i nanela drugi poraz braniocu titule u regionalnom takmičenju.

Foto: Starsport
BIVŠI TRENER ZVEZDE MERIDIANBET ODRŽAO ČAS PARTIZANU! Jovanović DOBIO Žoca usred Arene, pa OTKRIO da li je najveća POBEDA?

Ni najveći optimisti nisu mogli da zamisle kako će bivši trener Zvezde Meridianbet Vladimir Jovanović sa svojim izabranicima održati čas košarke favorizovanim crno-belima.

Prednost gostiju iz Laktaša išla je u jednom trenutku i na 22 poena razlike, da bi na kraju pobednik bio odlučen sa zvukom sirene (91:89), a koš za trijumf postigao je Stefan Mudi dve sekunde pre kraja susreta.

Blistao je nekadašnji strateg tima s Malog Kalemegdana, zbog velikog podviga pred grobarima:

Foto: Starsport

 

- Čestitam svojoj ekipi na bitnoj pobedi. Imali smo lošu utakmicu u prošlom kolu i tražili smo reakciju. Veći deo utakmice smo bili oni pravi, čak i na kraju, kada nas je rival stizao. Dali su 32 poena u poslednjoj četvrtini, napadali su nas u leđa, ali smo i tada znali šta hoćemo. Verovali da će jedna lopta odlučiti i mislim da smo zasluženo pobedili - rekao je Jovanović. 

Otkrio je bivši trener Zvezde Meridianbet i šta ga je posebno radovalo u ovom meču. 

- Od pobede me još više raduje što smo bili pravi tim od početka do kraja. I kada je bilo dobro i kada je Partizan pravio velike serije… Držali smo se zajedno, igrači su se podržavali i to je najveća pobeda za mene - istakao je Jovanović.

Igokeu u sredu u FIBA Ligi šampiona očekuje gostovanje Tortoni u Italiji, a potom za vikend igraju kod kuće protiv Budućnosti.

BONUS VIDEO