UBIO JE BOGA U NJEMU: Košarkaški sudija isprebijao trenera tokom utakmice - igrači u neverici gledali šta se dešava! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 28.10.2023 | 15:44


Sudija je i bukvalno preuzeo pravdu u svoje ruke.

Foto: youtube.com/printscreen
UBIO JE BOGA U NJEMU: Košarkaški sudija isprebijao trenera tokom utakmice - igrači u neverici gledali šta se dešava! (VIDEO)

Košarkaški meč srednjoškolskih ekipa u Kaliforniji, neslavno je okončan.

Tokom meče trener gostujuće ekipe Rob Aleksander i sudija ovog susreta Brendon Knaper imali su verbalni sukob koji je u jednom momentu eskalirao. Kako se na snimku vidi, delilac pravde je u jednom momentu prišao treneru, brutalno ga udario u glavu, a kada je ovaj završio na parketu, nastavio je da ga udara.

Igrači obe ekipe su u neverici prvo posmatrali šta se događa ispred klupe sa gostujućim košarkašima, a zatim je nastala opšta frka u kojoj se nije znalo ko koga udara.

 

 

Nakon incidenta trener Aleksander je prebačen u bolnicu, dok je sudija ovog meča priveden u policijsku stanicu pod optužbom za nasilje i nanošenje teških telesnih povreda.

Kako se saznaje do sukoba trenera gostujuće ekipe i sudije došlo je nakon verbalnih uvreda koje je Aleksander uputio deliocu pravde.

Ostaje da se vidi kakav će biti epilog ovog skandaloznog događaja na košarkoj utakmici srednjoškolskih ekipa.

 

BONUS VIDEO: