STIGAO JE! Novo pojačanje Zvezde Meridianbet dalo ČVRSTO OBEĆANJE!


IZVOR: Republika - 31.08.2023 | 12:22


Amerikanac u sredu stigao na Mali Kalemegdan.

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet
STIGAO JE! Novo pojačanje Zvezde Meridianbet dalo ČVRSTO OBEĆANJE!

Novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Šabaz Nejpir izjavio je da očekuje da će naredne sezone da ostvari velike stvari sa crveno-belima.

Nejpir je sredinom jula potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom Meridianbet. On je u sredu stigao u Beogradu, a posle pregleda priključiće se pripremama tima za novu sezonu.

- Očekujem da pobeđujemo, na prvom mestu očekujem da igramo jako i čvrsto, uzbuđen samo što ću igrati pred takvim navijačima o kojima sam toliko toga čuo. Jednostavno očekujem da uradimo neke velike stvari ove godine - rekao je Nejpir, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde Meridianbet.

Foto: Tanjug/AP

Šabaz Nejpir

Amerikanac je u NBA ligi igrao za ekipe Majamija, Orlando Medžika, Portland Trejlblejzersa, Bruklin Netsa, Minesote Timbervulfs i Vašington Vizardsa.

U Evropi je nastupao za evroligaše Zenit iz Sankt Peterburga i Olimpiju iz Milana.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se od 25. avgusta nalaze u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi gde se pripremaju za novu sezonu.

Na treninzima se pojavio i Miroslav Raduljica, iskusni centar imao je saobraćajnu nesreću, ali je srećom prošao bez posledica i stavio se na raspolaganje treneru Zvezde Meridianbet Dušku Ivanoviću.

Crveno-beli će na startu Evrolige igrati protiv Asvela, meč je na programu 5. oktobra.

BONUS VIDEO