BOLJI JE OD POLA ESTRADE! Košarkaš Partizana UZEO mikrofon u ruke! Njegov ANĐEOSKI GLAS je ODUŠEVIO "grobare"! Hit nad HITOVIMA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.04.2023 | 19:06


Dok traje pauza do meča sa Monakom, izraelski reprezentativac Jam Madar našao je način da se zabavi.

Foto: printscreen/instagram.com
BOLJI JE OD POLA ESTRADE! Košarkaš Partizana UZEO mikrofon u ruke! Njegov ANĐEOSKI GLAS je ODUŠEVIO "grobare"! Hit nad HITOVIMA! (VIDEO)

Sjajnim rezultatima u dosadašnjem toku sezone, Partizan je pokazao da s pravom gaji najviše ambicije na oba fronta.

Crno-beli su pred plasmanom u Top 8 Evrolige, a za to im je potrebna još jedna pobeda u preostala dva kola, dok su u AdmiralBet ABA ligi preuzeli primat od večitog rivala Zvezde.

Sjajna atmosfera u timu Željka Obradovića je oličenje uspeha u prethodnom ciklusu, a da pojedini košarkaši imaju potencijal i za nešto više od "magične igre pod obručima" svedoči i primer Jama Madara.

Izraelski reprezentativac pokazao je da poseduje "anđeoski glas", te je u društvu jednog navijača izveo numeru koju mnogo voli.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Madar je i tokom jedne proslave "preuzeo mikrofon" od pevača, demonstriravši svoj "skriveni talenat", koji su "grobari" sa oduševljenjem dočekali:

- Jani bolje peva od pola estrade... Najbolji pevači među košarkašima... Kakva ekipa i van terena... - samo su neki od komentara ispod objave Madara kako izvodi omiljene pesme.

BONUS VIDEO