PARTIZAN OSTAJE BEZ TOP 8 EVROLIGE? Vrhunsko NEPOŠTOVANJE prema crno-belima UPRKOS silnim pobedama u elitnom takmičenju!


IZVOR: Republika - 11.03.2023 | 14:23


"Parni valjak" van najužeg kruga favorita da završi među osam najboljih.

Foto: Starsport
PARTIZAN OSTAJE BEZ TOP 8 EVROLIGE? Vrhunsko NEPOŠTOVANJE prema crno-belima UPRKOS silnim pobedama u elitnom takmičenju!

Borba za plasman u top 8 Evrolige se zahuktava, grobari se silno nadaju da će Partizan ostvariti cilj, ali kladionice ne veruju u crno-bele.

Iako se izabranici trenera Željka Obradovića nalaze na deobi šestog mesta tabele, čak i neki slabije rangirani timovi imaju veće šanse da izbore prolaz u doigravanje.

Tu se prvenstveno misli na dvostrukog uzastopnog šampiona, ekipu Efesa, na koga je kvota tek oko 1,50, dok je na Partizan između 2,30 i 2,40.

"Parni valjak" je na 28 utakmica zabeležio 15 pobeda, baš kao Makabi i Žalgiris. Prolaz izraelskog giganta u top 8 "plaća" tek oko 1,40, dok je na litvanskog oko 2.

Crvena zvezda je, porazom od Panatinaikosa u Atini, svoje šanse svela na domen teorije, a na nju je sada kvota preko 8.

Foto: Starsport

Zvezdi treba čudo za top 8

Iz ugla crno-belih, "bukmejkeri" su ponudili kvote i za plasman na Fajnal-for (10), kao i za osvajanje elitnog takmičenja (40).

Podsetimo da će Partizan u narednoj evroligaškoj rundi gostovati Efesu u Istanbulu, a prethodno ga očekuje večiti derbi koji će rešiti pitanje prvog mesta na kraju regularnog dela takmičenja u AdmiralBet ABA ligi.

BONUS VIDEO