UŽAS ZA RADONJIĆA: Posle ovog nema SPASA!


IZVOR: Republika - 10.01.2023 | 23:06


Neverovatno.

Foto: Tanjug/AP
UŽAS ZA RADONJIĆA: Posle ovog nema SPASA!

Činilo se da bi moglo da krene na bolje za Panatinaikos i Dejana Radonjića, ali su uspeli na lud način ostanu bez već upisane pobede protiv Fenerbahčea u Atini.

Turski velikan je na kraju slavio posle produžetka sa 94:88.

Fener je tako prekinuo niz od pet uzastopnih poraza i sada ima skor 12-6, dok je Panatinaikos doživeo peti neuspeh u nizu i na skoru je od 6-12.

Tokom prvog poluvremena gledali smo veoma izjednačenu igru u kojoj su se timovi veoma često smenjivali u vođstvu.

Panatinaikos je odigrao veoma dobru treću četvrtinu, posle koje je vodio sa 59:51. Čuvao je prednost tokom celog četvrtog perioda domaći tim.

Činilo se da je sve gotovo nakon poena posle ofanzivnog skoka Mateuša Ponitke na 34 sekunde do kraja, pošto su Zeleni u tom trenutku poveli sa 78:73.

 

 

Ipak, posle tajm-auta Karsen Edvards ekspresno smanjuje na 78:75, a potom Marko Gudurić krade loptu Parisu Liju i postiže trojku za izjednačenje.

Imao je Panatinaikos dva šuta za pobedu, nijedan nije uspeo da pogodi, pa se otišlo u produžetke koje je Fenerbahče rešio u svoju koristi.

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bi posle novog neuspeha mogao da ostane bez posla u Panatinaikosu.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Najdžel Hejs-Dejvis sa 24 poena, Edvards i Gudurić ubacili su po 14, koliko je imao i Džonatan Motli, dok je Nik Kalates meč završio sa 12 koševa i pet asistencija.

U Panatiniakosu najbolji je bio Dvejn Bejkon sa 27 poena, a pratio ga je sjajni Ponitka sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 skokova, Derik Vilijams i Nejt Volters ubacili su po 11 poena, dok su dvocifreni bili i Arturas Gudaitis i Li koji su imali po desetkoševa.

Grci za dva dana dočekuju Makabi Tel Aviv, dok će Fenerbahče na svom terenu igrati protiv Bajern Minhena.

  (function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-42527-42914"));

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO