ZVEZDA JE U SIGURNIM RUKAMA! Šutirali smo trojke sa Igorom Rakočevićem - bivši reprezentativac nam otkrio detalje USPEŠNE SARADNJE sa Duškom Ivanovićem! (VIDEO)


IZVOR: Stefan Acevski - 31.12.2022 | 12:23


I dalje se nalazi u sjajnoj formi.

Foto: ST/Nikola Mutić, Starsport
ZVEZDA JE U SIGURNIM RUKAMA! Šutirali smo trojke sa Igorom Rakočevićem - bivši reprezentativac nam otkrio detalje USPEŠNE SARADNJE sa Duškom Ivanovićem! (VIDEO)

Dvostruki šampion Jugoslavije, po jednom osvajač italijanskog i španskog prvenstva, osvajač kupa u Španiji, tri nagrade "Alfonso Ford", koja se dodeljuje najboljem strelcu Evrolige, po jednom član najbolje prve i druge postave u elitnom košarkaškom takmičenju.

Kakva karijera je iza Igora Rakočevića. Kada se tome dodaju i uspesi sa reprezentacijom, sa kojom ima zlato na prvenstvu Evrope 2001. godine, odnosno svetsko zlato godinu dana kasnije, jasno je da je gotovo nije mogao da napravi uspešniju karijeru. POGLEDAJ GALERIJU

Ipak, i osam godina nakon kraja karijere, Rakočević se nalazi u sjajnoj formi. Gotovo da ne promašuje, baš kao u najboljim danima, iako smo ga zatekli posle dva sata treninga džiudžice, sporta kojim se bavi u slobodno vreme.

Košarkašku penziju provodi držeći individualne treninge mladim igračima, a takođe, dosta vremena provodi u KK Crvena zvezda, gde je član Skupštine kluba.

O svojoj bogatoj karijeri, vremenu provedenom u Tau Keramici (sadašnjoj Baskoniji), gde ga je upravo vodio Duško Ivanović, sadašnji trener crveno-belih, ali i o trenutnim rezultatima Crvene zvezde u Evroligi, reprezentaciji Srbije, koja je neslavno okončala nastup na Evopskom prvenstvu, ali i o očekivanjima pred Mundobasket 2023. godine, proslavljeni Igor Rakočević je govorio za portal Republika.rs.

BONUS VIDEO