Veliko pojačanje za Zvezdu pred meč sa Bajernom!


IZVOR: Republika - 28.10.2022 | 17:02


Odlična vest za sve Zvezdaše pred početak večerašnjeg meča protiv Bajerna.

Foto: Starsport
Veliko pojačanje za Zvezdu pred meč sa Bajernom!

Nemanja Nedović, letošnje počanje Crvene zvezde, debitovaće večeras u susretu 5. kola Evrolige, u kom se crveno-beli sastaju sa minhenskim Bajernom.

Nedović je u redove Crvene zvezde stigao iz atinskog Panatinaikosa, a vratio se u klub u kom je ponikao.

Nedović je u sastavu Crvene zvezde i biće među 12 igrača koji su na raspolaganju Vladimiru Jovanoviću.

Foto: Republika

Nedović u dresu Crvene zvezde

U timu je i Ben Bentil, dok nema ponovo Džejlena Adamsa, kao ni Dalibora Ilića, Ognjena Kuzmića, Miroslava Raduljice i Nikole Topića.

Zvezda računa na sledećih 12 igrača: Džon Holand, Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Filip Petrušev i Ben Bentil.

Nedović će pokušati da pomogne crveno-belima da dođu do prve pobede u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, u susretu jedine dve ekipe bez pobede. Protivnik Zvezdi će biti Bajern i Andrea Trinkijeri, koji je dobro poznat Zvezdašima, pošto je u dve sezone predvodio sa klupe ekipu Partizana.

U karijeri je osim za Crvenu zvezdu i Panatinaikosa, nastupao i za Lijetuvos Ritas, Unikahu, Armani Milano i Valensiju u Evropi, a bio je i član Golden stejt Voriorsa u NBA ligi. Takođe, nastupao je i za Santa Kruz Voriorse u razvojnoj ligi.

BONUS VIDEO