GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO? Svi su ga se odrekli, a danas zarađuje milione! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.12.2021 | 12:27


Možda su to bili preteški momenti za ovog talentovanog košarkaša, ali strpljenje se isplatilo, danas je zvezda NBA lige.

Foto: Tanjug/AP
GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO? Svi su ga se odrekli, a danas zarađuje milione! (VIDEO)

Kristijan Vud je 2015. godine pozvao porodicu i prijatelje na proslavu očekujući da bude izabran na draftu. Prva rnda je prošla, njegovo ime nije izgovoreno. Ni druga runda nije donela dobre vesti, pa je Vud seo na stolicu i bruznuo u plač.

Svet mu se naprosto srušio.

Ono što je trebalo da postane veliko slavlje, pretvorilo se u noćnu moru, uprkos tome, prijatelji i porodica su pokušali da ga uteše...

A stvari su bile sve gore i gore. Njegova devojka je doletela u Las Vegas kako bi ga pratila na planiranoj proslavi, a nakon što je saznala da nije izabran na draftu, odmah je otišla kući i nikada se više nije javila. Napustila ga je.

Šest godina kasnije, 26-godišnji centar najbolji je igrač kultne NBA franšize, Hjuston Rokitsa.

U trijumfima Raketa glavnu reč vodi Vud koji ima prosek od 18,3 poena uz 11,9 skokova i 2 asistencije po utakmici.

U novembru 2020. godine, nakon dobre sezone u Detroitu , Roketsi su s njim potpisali trogodišnji ugovor vredan 41 milion dolara. Prošle sezone je u proseku beležio 21,0 poen i 9,6 skokova.

Ako ništa, možda sada njegova bivša devojka čupa kosu i žali za danom kada ga je napustila. A oni koji su ga tog dana tešili, danas zasigurno imaju posebno mesto u njegovom srcu.