EVROLIGA: Hladan tuš za Đorđevića, Alba PALA u Pireju!


IZVOR: Republika - 26.10.2021 | 20:15


U utorak uveče na programu su pet mečeva Evrolige, a pobede su zabeležile ekipe Monaka, Barselone, Olimpijakosa i Fenerbahčea.

Foto: Starsport

Trener Fenerbahčea Aleksandar Đorđević

Crvena zvezda je pružila dostojan otpor u Kneževini, ali nije uspela da savlada francuski tim, dok je u jednom od evroligaških klasika Barselona bila bolja od Fenerbahčea, rezultatom 76:74.

U pobedničkom sastavu istakli su se Higins sa 18 i Dejvis sa 16 poena, dok je pulene bivšeg selektora Srbije Aleksandra Đorđevića predvodio Jan Veseli sa 24 koša, uz osam skokova.

Alba, posle trijumfa u Pioniru, nije uspela da ponovi podvig u dvorani "Mira i prijateljstva", pošto je poražena od Olimpijakosa sa 87:83. Da Silva je bio najefikasniji u redovima nemačkog tima sa 17, dok je pobednički sastav predvodio Dorsi sa 13.

Makabi nije imao problema u Tel Avivu protiv Žalgirisa (76:62), a do slavlja su ih "nosili" Vilijams sa 17 i Naneli sa 15 koševa. Iskusni Milaknis je takođe ubacio 17 za Litvance koji nisu mogli do brejka u Izraelu.

(function (el) { window.addEventListener("message", (event) => { if (event.origin.startsWith("https://www.sofascore")) { if (el.id === event.data.id) { el.style.height = event.data.height + "px"; } } }); })(document.getElementById("sofa-standings-embed-42527-37474"));

Standings provided by SofaScore LiveScore