MILICA DABOVIĆ O POKUŠAJU KRAĐE: Sramota, Bog je sve vratio!


IZVOR: Republika - 25.06.2021 | 20:00


Košarkašice Srbije srušile su Španiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a već u subotu (21.00 RTS 1) imaće priliku da se pobedom nad Belgijom plasiraju u borbu za najsjajniju medalju.

Foto: printscreen/TV Happy

Milica Dabović

Da mogu do titule, posle bronze na turniru pre dve godine u Beogradu, u razgovoru za Srpski telegraf smatra i Milica Dabović, nekadašnja kapitenka "orlica".

- Ovo je pitanje sad il' nikad! Devojke su protiv Špankinja dokazale da mogu da dobiju svakoga. Ne verujem da neko u timu Belgije može da im parira. Ako budemo igrali našu igru, imamo sve šanse da osvojimo zlato u Valensiji - rekla je Dabovićeva, a onda analizirala od koga naše rivalke moraju da se čuvaju:

Foto: fiba.com

Sonja Petrović i Jelena Bruks

- Trio koji čine Sonja Vasić, Ana Dabović i Jelena Bruks niko ne može da zaustavi, one su kraljice. Pored njih bih izdvojila i Nevenu Jovanović, koja igra košarku života. Meni je samo žao što moja ljubimica Aleksandra Crvendakić ne dobija veliku minutažu. Volela bih da nas sve iznenadi protiv Belgije, kao Nevena protiv Španije.

Dabovićeva: Sonju, Anu i Jelenu niko ne može da zaustavi, bog će nas nagraditi za pokušaj krađe

Milica nije mogla a da se ne osvrne na pokušaj krađe u četvrtfinalu kada nam sudije umalo nisu otele prolaz, dajući nam prekršaj, a rivalkama slobodna bacanja za trijumf.

- Sramota, to se ne svira, to je pokušaj krađe. Bog nam je vratio, a i nadam se da će nas nagraditi - dodala je Dabovićeva.