LEKARI SE SAT VREMENA BORILI ZA MAJKLOV ŽIVOT: Evo kako je PREMINUO bivši centar Zvezde


IZVOR: M.S. - 15.08.2020 | 03:21


Nejasno je zašto je proteklo 37 minuta otkako je Odžu pozlilo dok nije primljen na reanimaciju

Foto: Starsport

Zakucavanje Majkla Odža

Lekari su skoro ceo sat pokušavali da vrate u život bivšeg košarkaša Zvezde Majkla Odža (27), saznaje Srpski telegraf. Nažalost, bezuspešno. Nigerijski centar preminuo je 7. avgusta nakon individualnog treninga sa Novicom Čičićem u hali na stadionu Partizana. Njemu je, prema informacijama do kojih je došao naš list iz dobro obaveštenog izvora, pozlilo, nakon čega je pao i izgubio svest, da bi ga Hitna pomoć potom odvezla u Urgentni centar. Doktori su ga potom prebacili u salu za reanimaciju, ali, nažalost, nije mu bilo spasa.

- Nije tačno da je Odžo umro na rukama Novice Čičića, već je preminuo u Urgentnom centru. Majkl je u 12.18 prekinuo trening jer mu je pozlilo, a minut kasnije je pao u hali na stadionu i odmah je pozvana Hitna pomoć. Nigerijski košarkaš je bez pratnje dovezen u bolnicu i niko u tom trenutku nije bio s njim. Odžo je u 12.55 prebačen u salu za reanimacuju. Nažalost, doktori su u 13.25 samo mogli da konstatuju smrt - objašnjava izvor Srpskog telegrafa.

BROJKA

5 DOKTORSKIH NALAZA I DVA NEGATIVNA KOVID-19 TESTA IMAO MAJKL U TORBI

Takođe se poslednjih dana pominjalo i da je Majkl Odžo imao pisanu potvrdu od lekara da može da trenira, ali to nije tačno.

- Nakon Odžove smrti iza njega je ostala torba, koju je njegov nezvanični menadžer Miroslav Ilić predao policiji. U rancu su nalazili rezultati dva negativna testa na KOVID-19, kao i pet lekarskih izveštaja. U tim izveštajima je sve pisalo, ali očigledno da ih niko nije pogledao. Ili ako ih je pogledao, onda je još strašnije. Sa takvim nalazima nije smeo da se izlaže naporima i da trenira - zaključuje naš izvor.

HRONOLOGIJA DOGAĐAJA

12.18 prekinuo trening jer mu je pozlilo

12. 19 košarkaš pao na parket

12.55 prebačen na reanimaciju

13.25 proglašena je smrt