NOVA BURA U KINGSIMA: Hild besan na Vlada Divca!


IZVOR: Republika - 14.08.2020 | 12:32


Badi Hild, košarkaš Sakramento Kingsa, jasno je stavio do znanja svima da nije zadovoljan što mu je smanjena minutaža i što je izgubio status startera.

Foto: Tanjug/AP

Badi Hild i Bogdan Bodanović

Bek ekipe iz Kalifornije 24. januara je sklonjen iz startne postave i prebačen na klupu, a umesto njega u prvih pet ušao je Bogdan Bogdanović.

Hild nije bio zadovoljan takvom odlukom, ali je to urodilo plodom i Kingsi su igrali mnogo bolje u drugom delu sezone, pre pauze zbog pandemije koronavirusa.

Kada je sezona nastavljena Luk Volton je isto radio, a Hild u nekim utakmicama nije imao veliku minutažu i moglo je da se vidi nezadovoljstvo na licu.

Posle poslednje utakmice u "mehuru", Hild je, na pitanje novinara da li će biti u redu sa istom ulogom i naredne sezone, rekao:

 
$bp("Brid_97402383", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

- Znate me dobro. Znate moj stav i kako se osećam. Možete lako da me pročitate, tako da ću vam dati prostor da sami sebi odgovorite- rekao je Hild.

Iz njegovog odgovora jasno se vidi da nije srećan novom ulogom i videćemo šta će Kingsi uraditi po tom slučaju.

Podsećamo, Badi je dobio novi ugovor od generalnog menadžera Vlada Divca po kojem će naredne sezone inkasirati 24 miliona dolara.