Zvezdo, Beron ima veliku želju!


IZVOR: Republika - 26.12.2019 | 09:37


Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron istakao je da bi ponovo voleo da zaigra sa svojim četiri godine starijim bratom Džimijem koji trenutno nastupa za francuski Šampanj Šalon-Rem, ali da bi sve "prštalo" ukoliko bi se našli jedan protiv drugog na terenu.

Foto: Starsport

Bili Beron

- Poubijali bismo se! Zaista bi bilo teško da se fokusiramo samo na meč. Tada smo živeli u istoj zgradi, ja sam bio na drugom, a on na trećem spratu. Ta godina je zaista prošla veoma brzo. Voleo bih da smo mogli igrati zajedno još nekoliko puta - kazao je Zvezdin Amerikanac.

Njihov otac bio je trener na nekoliko američkih univerziteta.


- Razvili smo prirodnu ljubav prema košarci i ona je ostala sa nama tokom celog života. Ne mislim da smo brat i ja blagoslovljeni posebnim atletskim sposobnostima, ali igramo na visokom nivou jer su nas roditelji učili da se težak rad uvek isplati - kazao je Beron.
Nakon što nije uspeo da se domogne NBA lige, košarkaš "crveno-belih" je evropsku karijeru započeo 2014. godine u Ritasu.

- Ja sam se u to vreme školovao za evropsku košarku i već tada sam znao da je Ritas dobar klub. Imao sam priliku da odem u NBA trening kamp, ali sam se ipak odlučio za Ritas, jer sam znao da je tamo dobra situacija - zaključio je Beron.