Oglasio je Mijailović pred "večiti" derbi!


IZVOR: Republika - 16.11.2019 | 10:57


Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, kaže da klub ima čime da bude zadovoljan posle Upravnog odbora. Mijailović je izrazio zadovoljstvo trenutnim stanjem u klubu i najavio "večiti" derbi koji se igra u nedelju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ostoja Mijailović

U četvrtak, 14. novembra, Upravni odbor KK Partizan je održao redovnu sednicu.

- U prisustvu 15 od 20 članova UO, predstavljeni su izveštaji o radu svih sektora. Nakon prezentacije finansijskog stanja, konstatovana je likvidnost kluba, kao i značajno povećanje prihoda od prodaje ulaznica- navodi se na sajtu Partizana.

Mijailović kaže da klub stremi ka još većim ciljevima.

- Na jučerašnjoj, redovnoj sednici Upravnog odbora, napravili smo još jedan presek trenutnog stanja u svim segmentima našeg poslovanja i moram reći da imamo čime da budemo zadovoljni. Naravno, Partizan ne bi bio to što jeste kada ne bismo stremili ka većim, to jest najvećim ciljevima, a na putu ka ostvarenju tih ciljeva nas čeka još mnogo teških prepreka- istakao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović i potom dodao:

Foto: ST/D. KADIĆ

- Prvi u nizu izazova je predstojeći derbi u kojem želimo pobedu i na terenu ali i van njega. Pozivam naše navijače da u što većem broju dođu u Štark Arenu, ali i da navijaju sportski, uzdržavajući se od bilo kakvih uvreda, upućenih bilo kome, čak iako smatraju da je neko svojim ponašanjem te uvrede isprovocirao. Želimo da prvi derbi koji organizujemo u Areni prođe u najboljem mogućem redu i da na taj način još jednom pokažemo veličinu kluba koji predstavljamo- prenosi zvaničan sajt kluba.